4 & 5 mei

Vanwege de corona crisis gaan we dit
jaar niet naar de dodenherdenking.

In plaats daarvan hebben hebben de explorers,
allemaal een filmpje opgenomen waarbij ze aangeven wat vrijheid voor hun betekend. Zie onder op onze website.

Op deze manier proberen we de herdenking vorm te geven.

Mogelijk gaan we in deze tijd van corona toch anders kijken naar onze vrijheid en onze vrijheid nog meer respecteren.

#ikscoutthuis

Natuurlijk staat Scouting niet stil!
Hoewel we even niet normaal bij elkaar
kunnen komen, zijn we nog steeds samen Scouting
en dat willen we graag uitdragen.

We draaien nu de speltakken om de week op ons H.K. en de andere week nog steeds on-line.

We hebben hiervoor de on-line programma's in het menu:

On-line

Onze Scoutinggroep volgt het advies van
Scouting Nederland. Dat betekent dat de
opkomsten de komende weken, tot en met
28 april gepland stonden NIET doorgaan.

Inmiddels kunnen we weer aangepast draaien op halve capaciteit. Dat wil zeggen om de week op 1,5m zodat er een goede spreiding is.

Meer info op:

Welkom

Welkom op deze internetpagina van Scouting St. Jan uit Roosendaal. Op deze website willen wij u graag informeren over wat onze scoutinggroep doet. Kom dus regelmatig terug om te kijken.

In het Bos

Scouting St. Jan is opgericht in Roosendaal in 1944. Veel jongeren brengen bij onze scoutinggroep hun vrije tijd door. Sinds 1969 zitten wij aan de Visdonkseweg 1a. Een ideale locatie, met onze poort in het Visdonkse bos!

Bij scouting St. Jan

Interesse in deze scouting groep? Ga naar contact om meer info te vragen.

Wil je jeugdlid worden? Dan zien we graag aan de Visdonkseweg 1a.
Je bent van harte welkom!

Login (accounts voor 2020)

drop down joomla login module

Opendag uitgesteld

Onze opendag /
vriendjes- en vriendinnetjesdag,
wordt uitgesteld naar een later tijdstip.

We volgen het RIVM en scouting Nederland op.