Op deze pagina vindt je knopte informatie om lid te worden.

Wil je uitgebreider informatie, dan kan je onder aan deze pagina doorbladeren en kom je nog tegen:

Woord van de voorzitter:

Algemene informatie:

In veilige handen:

Natuurlijk kan je ook de rest van de website verkennen. Mocht je nu de weg kwijt raken ga dan lid-worden in de menubalk en je komt dan vanzelf hier weer terug.

Beknopt:

Je bent altijd van harte welkom bij onze scoutinggroep.

Voordat je echt besluit om lid te worden kan je 4 weken proefdraaien.

Tijdens deze 4 weken kan je beleven of scouting en onze groep echt iets voor je is.

Voor de opkomsttijden ga je naar speltakken.

Vragen:

Heb je nog vragen over het lid worden van onze scoutinggroep stel ze dan via onderstaand contactformulier, dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van ons.

Wil je jezelf al direct aanmelden om te komen proefdraaien, klik dan op de link onderaan dit artikel om te komen kijken.

E-mail verzenden

Aanmelden:

Wil je graag bij Bij Scouting St. Jan komen kijken meldt je dan aan via onderstaande link.

Komen kijken