4 & 5 mei

Vanwege de corona crisis gaan we dit
jaar niet naar de dodenherdenking.

In plaats daarvan hebben hebben de explorers,
allemaal een filmpje opgenomen waarbij ze aangeven wat vrijheid voor hun betekend. Zie onder op onze website.

Op deze manier proberen we de herdenking vorm te geven.

Mogelijk gaan we in deze tijd van corona toch anders kijken naar onze vrijheid en onze vrijheid nog meer respecteren.

#ikscoutthuis

Natuurlijk staat Scouting niet stil!
Hoewel we even niet normaal bij elkaar
kunnen komen, zijn we nog steeds samen Scouting
en dat willen we graag uitdragen.

We draaien nu de speltakken om de week op ons H.K. en de andere week nog steeds on-line.

We hebben hiervoor de on-line programma's in het menu:

On-line

Onze Scoutinggroep volgt het advies van
Scouting Nederland. Dat betekent dat de
opkomsten de komende weken, tot en met
28 april gepland stonden NIET doorgaan.

Inmiddels kunnen we weer aangepast draaien op halve capaciteit. Dat wil zeggen om de week op 1,5m zodat er een goede spreiding is.

Meer info op:

Welkom

Welkom op deze internetpagina van Scouting St. Jan uit Roosendaal. Op deze website willen wij u graag informeren over wat onze scoutinggroep doet. Kom dus regelmatig terug om te kijken.

In het Bos

Scouting St. Jan is opgericht in Roosendaal in 1944. Veel jongeren brengen bij onze scoutinggroep hun vrije tijd door. Sinds 1969 zitten wij aan de Visdonkseweg 1a. Een ideale locatie, met onze poort in het Visdonkse bos!

Bij scouting St. Jan

Interesse in deze scouting groep? Ga naar contact om meer info te vragen.

Wil je jeugdlid worden? Dan zien we graag aan de Visdonkseweg 1a.
Je bent van harte welkom!

Login (accounts voor 2020)

drop down joomla login module

Om u in één oogopslag duidelijk te maken hoe Scouting St. Jan zijn leden verdeeld, over de verschillende speltakken binnen de vereniging, treft u hieronder een overzichtsschema.

Beginnend bij de leeftijd van de kinderen komt u automatisch bij de juiste informatie terecht. Voor verdere informatie over de speltak klikt u op de naam van de speltak.

Voor nog meer informatie: "Contactgegevens"

Speltak Opkomst zaterdag Jongens / Meisjes Leeftijd Contributie
Bevers 14:00 - 16:30 Gemengd 5 - 7 jaar € 29,-
Kabouters 10:00 - 12:30 Meisjes 7 - 10 jaar € 29,-
Welpen 14:00 - 16:30 Jongens
Gidsen 10:00 - 12:30 Meisjes 10 - 14 jaar € 29,-
Verkenners 14:00 - 16:30 Jongens
Sherpa's 10:00 - 12:30 Meisjes 14 - 18 jaar € 29,-
Rowans 14:00 - 16:30 Jongens
Luchtrowans 10:00 - 12:30 Jongens

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze scouting groep, mag je er eerst 4 weken komen proefdraaien voordat een besluit genomen hoeft te worden.

De contributie is op kwartaalbasis en zo laag mogelijk gehouden, om iedereen de kans te geven om kennis te maken met onze scoutinggroep.

Graag verwachten we nieuwe leden met ouder(s) of verzorger(s), ongeveer een kwartiertje voor draaitijd om eerst even kennis te maken met onze leiding. Voor de tijden klikt u op de naam van de speltak in bovenstaande tabel. Wij zijn bijna elk weekend aanwezig. Het gebeurt echter wel eens dat we wegens bijzondere activiteiten ergens anders zijn. Neem dus gerust een kijkje in de agenda voor eventuele afwezigheid.

Opendag uitgesteld

Onze opendag /
vriendjes- en vriendinnetjesdag,
wordt uitgesteld naar een later tijdstip.

We volgen het RIVM en scouting Nederland op.