Login (accounts voor 2020)

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Ga naar maand
Carnavalsbal
Vrijdag, 14 Februari 2020, 19:11 - 21:11
Hits : 35

Beste Tullepetaone, Pralle en Brakke!

Vrijdagavond 14 februari vieren ook wij weer carnaval op ons Pralle en Brakkebal!

Net als vorig jaar gaan we ook dit jaar een hoop leuke dingen doen tijdens dit bal. We gaan natuurlijk lekker hossen en de polonaise lopen en hebben wij weer een paar geinige spelletjes  en zijn er een hoop andere leuke dingen te doen! Ook zijn er natuurlijk weer mooie prijzen te winnen, bijvoorbeeld voor het mooiste en gekste outfit. Er zal zelfs een heuse modeshow worden gehouden! Trek daarom je leukste pakkie aan en breng een hoop leutigheid mee!

De begin- en eindtijden zijn voor alle speltakken hetzelfde. Het begint om 19:11 uur op ons HK aan de Visdonkseweg 1a, helaas is het feest om 21:11 uur weer afgelopen. Natuurlijk zorgen wij voor wat te drinken.

Dit betekent ook dat op zaterdag 15 februari de normale draaitijden komen te vervallen en de week erna, zaterdag 22 februari, wij gesloten zijn in verband met de carnavalsoptocht die dan plaatsvind in Roosendaal. Het weekend na carnaval zijn we uiteraard weer gewoon open en verwachten we iedereen op de normale opkomsttijden.

Hopelijk allemaal tot vrijdagavond 14 februari en natuurlijk wensen we iedereen alvast prettige en vooral leutige carnavalsdagen!

Met carnavaleske groeten,
De commissie van het Pralle en Brakkebal

Locatie H.K. aan de Visdonkseweg 1A

Brieven vind je hier (mits ingelogd)