Beste Leden en Scoutvrienden,

vriendjesdag 2013

Iedere zaterdag komen jullie naar Scouting St. Jan om actieve spellen te spelen, prachtige knutselwerken te maken, of een complete keuken te bouwen en vervolgens te koken als sterren. Op 27 april kunnen jullie aan al jullie vrienden en vriendinnetjes laten zien waarom!

Tijdens de Vriendjesdag mogen jullie vriendjes en vriendinnetjes komen kijken op de scouting en mee spelen met wat jullie al zo lang leuk vinden! Vanaf 12.00 starten wij met een super programma. Wat het programma precies is houden wij nog even geheim.

Één ding kunnen wij al wel verklappen: Vanaf dit jaar vieren wij Koningsdag! Daarom vieren wij deze zaterdag ook geheel in stijl: ORANJE BOVEN! Verkleed je dus oranje en vier met ons mee!

Helaas is deze dag alweer om 17.00 afgelopen en kunnen jullie weer opgehaald worden. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit om een middag mee te doen met wat Scouting St. Jan zo leuk maakt!

Wij hopen jullie dan allemaal te zien!

Met vriendelijke groeten,
Commissie Vriendjesdag
Scouting St. Jan

Categorie: Nieuws