Op basis van de 'scoutingregels' bekleden bestuursleden drie jaar een functie, waarna ze zich opnieuw verkiesbaar kunnen stellen. Het moment waarop de zittingsperiode van een bestuurslid afloopt, is voor bestuursleden altijd een moment om na te denken of de ambitie en tijd nog voldoende is om er weer drie jaar voor 200% voor te gaan.

In 2011 hebben drie bestuursleden helaas besloten om zich per 31 december 2011 niet opnieuw kandidaat te stellen voor hun bestuursfunctie. In de groepsraad van 16 december jl. hebben zich gelukkig drie stafleden kandidaat gesteld om de vrijgekomen bestuursfuncties in te vullen vanaf 1 januari jl. De groepsraad heeft hier vol vertrouwen haar goedkeuring aan gegeven. Dit betekent dat de volgende functies vanaf 2012 als volgt worden ingevuld:

Functie Tot 31-12-2011 Vanaf 01-01-2012
Voorzitter Dennis Leus Martijn Sprenkels
Secretaris Dennis Claassen Bob Hagenaars
Groepsbegeleider Larissa Matthijssen Marieke Labruyere

Voor zowel Dennis Leus als Larissa Matthijssen betekent dit dat zij na meer dan 30 jaar lidmaatschap van St. Jan (zowel als jeugd-, staf- en bestuurslid) een einde komt aan hun actieve betrokkenheid bij St. Jan. Uiteraard hebben wij hen reeds op gepaste wijze bedankt voor zijn jarenlange inzet voor St. Jan en de fantastische momenten die we met en mede dankzij hen hebben mogen beleven. Ook via deze brief willen we hen nogmaals enorm bedanken voor alles wat hun voor St. Jan hebben gedaan!

Wij denken en verwachten met de nieuwe invulling van de bestuurlijke taken de kwaliteit en het "gezicht" van St. Jan te blijven behouden en zullen, zoals u van ons gewend bent, ieder weekend blijven zorgen voor de meest fantastische programma's voor onze leden.

Bestuur en leiding van Scouting St. Jan

Categorie: Nieuws

Niemand
Tommy van Poppelen (23 sep)